Duinrell overnachten

Het attractiepark Duinrell en het Tikibad biedt natuurlijk genoeg vermaak om langere tijd te verblijven op het attractiepark. Een bezoekje aan Duinrell met overnachting boeken staat dan ook gegarandeerd voor een onvergetelijke tijd. Je hebt bij Duinrell de keuze uit kamperen op de camping of het boeken van een zogenoemd Duingalow (een bungalow op het Duinrell vakantiepark). Lees verder voor de mogelijkheden om te overnachten en meer informatie over het attractiepark Duinrell.

Deze deals mag je niet missen..!

Camping Duinrell

De Duinrell camping is dé ideale overnachting bij Duinrell voor kampeerliefhebbers. Erg voordelig ook!

Duinrell vakantiepark

Boek een bungalow op het Duinrell vakantiepark. Van alle gemakken voorzien met toegang tot het attractiepark!

Goedkope tickets

Toch niet overnachten bij Duinrell..? Dan is een dagje weg naar het attractiepark of het Tikibad ook  fantastisch!

Camping Duinrell

Attractiepark Duinrell is het enige pretpark in Nederland waar je kan overnachten op de camping. De Duinrell camping bestaat uit veertien uitgestrekte kampeervelden waar je je eigen kampeerplekje kunt creëren. Ben je een kampeerliefhebber? Of wil je goedkoop overnachten in Duinrell? Boek dan een kampeerplaats op de camping met toegang tot het Tikibad en het attractiepark. Overnachten op de Duinrell camping kan al vanaf €40 per nacht.

Duinrell vakantiepark

De bungalows op Vakantiepark Duinrell worden ook wel Duingalows genoemd. Een Duingalow is een huisje voorzien van alle gemakken. Een perfecte basis om even tot rust te komen tussen alle attracties en zwemmen in het Tikibad door. Als je een huisje op het Vakantiepark in Duinrell boekt kun je onbeperkt genieten van alle attracties, het buitenbad en krijg je twee uur per dag toegang tot het Tikibad. Een Duinrell huisje (Duingalow) zorgt ervoor dat je wakker wordt met een achtbaan in je achtertuin.

Duinrell bungalow (Duingalow)

Op Vakantiepark Duinrell zijn er drie verschillende klassen (premium, comfort en budget) bungalows. Deze bungalows op het vakantiepark van Duinrell worden Duingalows genoemd. Onder elke klasse vallen meerdere types, afhankelijk van bijvoorbeeld de locatie en andere extra's. Doordat er verschillende klassen bungalows zijn is er voor iedereen wel een geschikte bungalow te vinden.

Duinrell vakantie

Attractiepark Duinrell is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming voor het gehele gezin. Of je nou een week, midweek of weekendje weg gaat. Overnachten bij Duinrell en onbeperkt toegang tot het attractiepark is een fantastische vakantie. Ga via onderstaande link naar de website van Duinrell en bekijk de mogelijkheden om te overnachten op het attractiepark.