Plopsaland de panne overnachten

De helden van de Benelux voor ieder kind: Piet Piraat, Kabouter Plop, Mega Mindy en Samson en Gert. De droom van ieder kind is om deze helden in het echt te zien. Een dagje zal dan ook niet genoeg zijn, maar een bezoek aan Plopsaland de Panne met overnachting is de oplossing om maximaal te kunnen genieten van het park.

Het is niet alleen een praktische oplossing, want na een drukke dag vol impulsen wil je natuurlijk tot rust komen en kan een rit naar huis iets zijn om naar tegenop te kijken. Het is ook oplossing die je meer kan laten genieten van Plopsaland de Panne. Het park zit vol met shows waardoor je eigenlijk niet genoeg hebt aan een dag, wil je alles kunnen zien. Meerdere dagen zorgen ervoor dat je meer shows kunt zien en tegelijkertijd kunt genieten van het park.

Deze deals mag je niet missen..!

Plopsaland de panne hotel

Overnachten in het partnerhotel van Plopsaland de Panne? Boek een overnachting extra voordelig via onderstaande link!

Plopsaland de Panne arrangement

Optimaal genieten van Plopsaland de Panne? Holidat Suites biedt een fantastisch arrangement aan!

Bestel goedkope dagtickets

Toch geen overnachting in dit kindvriendelijke pretpark..? Dan is een dagje ook erg leuk. Bestel tickets met korting!

Plopsaland de Panne hotel

Plopsaland de Panne heeft partnerhotels die ze graag zelf aanbieden. Een voorbeeld hiervan is hotel Montana. Dit hotel is vlakbij het strand gelegen en kindvriendelijk. Wil je overnachten in de buurt van Plopsaland de Panne? Dan is het zeker een aanrader om een overnachting bij dit hotel te boeken. Profiteer van korting via onderstaande link!

Plopsaland de panne overnachten

Plopsaland de Panne arrangement

Naast Plopsaland de Panne heeft Studio 100 ook Plopsaqua. Deze parken liggen relatief gezien dicht bij elkaar, waardoor een bezoek aan beide parken goed te combineren is. Daarnaast is het dorpje Panne zelf ook zeker een bezoekje waard. Al met al kun je je hier dagen vermaken. Een arrangement is hiervoor de perfecte oplossing. Bij Holiday suites hebben ze zo'n Plopsaland de Panne arrangement!

Dit arrangement bestaat uit een of meerdere overnachtingen en toegangskaarten voor het pretpark. Met een arrangement ben je een stuk goedkoper uit. Wil je overnachten bij Plopsaland de Panne? Kies dan altijd voor een arrangement. 

Plopsaland de Panne adres

Plopsaland de Panne ligt vanzelfsprekend in het dorpje Panne (België). Vanaf Utrecht is het ongeveer 3 uur rijden, waardoor een overnachting vaak een ideale uitkomst is! Het adres van Plopsaland de Panne is:  De Pannelaan 68, 8660 De Panne, België.